Кількість
|
Вартість
|
||
|
🔪 🇯🇵Бунка Аогами Блек з клинком 16,5 см — наш бестселлер. Чому? Коротше кажучи, це наш дизайн, результат багаторічного досвіду роботи з японськими ножами. Японці хотіли створити ніж, який об'єднав би тонку майстерність японських майстрів з потребами кухні західного типу. Знайомтесь, Бунка.⚡️
Бунка була розроблена відповідно до наших цінностей (перевага, якість і надійність), відповідно до тем, які виходять з японської традиції. Також приділено особливу увагу естетиці, натхненної японською містикою, і поважному відношенню до традицій, природи, сировини, складаючим елементам і кінцевому продукту — коротше мови, квінтессенціям цінностей японської культури.
Завдяки своїй типовій функціональності, дизайн Bunka призначений для універсального використання в західній кухні. У нього гнучкий профіль, досить широкий у рукоятки, м’яке сконструйоване брюшко леза, підходить як для довгих, так і для коротких розрізів, плоска задня сторона леза та тонкий кінчик для точної роботи з харчовими продуктами.
Клинок цього ножа, виготовленого з трьох шарів сталі Синій Папір, а також званої Aogami, яка була загартована приблизно до 61-62 HRC.
❗ Оскільки сталь Aogami майже не містить хрому, на такому лезі під час використання утворюється патина. Однак головна перевага цієї сталі, в тому, що вона має дуже тонку, м’яку остроту, легко заточується і залишається будова впродовж дуже довгого часу. Для використання таких лез рекомендується масло Ballistol.
🚩 Клинок захищений тонким антикорозійним лаковим покриттям, захищаючи його від іржі та подряпин ще до того, як він попаде в руки своєму власнику. Тому ретельно вимийте ніж перед першим використанням, щоб зняти цей тонкий захист.
Ковалі Осака Хамоно оснастили японську рукоятку наконечником із пластика. Рукоять виготовлена з найбільш часто використовуваного дерева традиційних японських ножів — дерева магнолії . Древесина магнолії — це м'яка світла древесина, яка вимагає додаткового догляду. Так як на ній легкі появи плям, перед використанням ножа ми рекомендуємо мати чисті руки. Японські кухарі-суші воліють цю древесину із-за її антисептичних властивостей, а також її легко й дешево обробляти, оскільки на ринку представлено безліч рукояток із магнолій.
Підходить для тих, хто вперше купує японський кухонний ніж. Він також може служити прекрасним подарунком!
Використання та догляд:
⚡️Ручне прання в теплій воді і сушка рушником
⚡️Використовуйте точильний камінь (не мусат!), щоб заточити ніж
⚡️Не ріжте заморожені продукти та м'ясні кістки
⚡️Не мийте ніж в посудомийній машині
⚡️Ознайомтесь з нашим подробним керівництвом по правильному догляду за кухонними ножами
Все ще сумніваєтесь який тип японського ножа краще всього підійде вам? Ми створили швидкий тест з 5 кроків, який допоможе вам знайти ідеальний ніж, який ґрунтується на ваших кулінарних навиках і типах продуктів, які ви готуєте.