Бажання
Додайте товари до списку бажань
Відкрили магазин у ТЦ Апетит, Київ, пр-т Бажана 1Е
0
Мій кошик

Кухонні сокири для м'яса

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Сучасну кухню складно уявити без кухонної сокирки - інструменту для рубки і оброблення м'ясних продуктів. Цей м'ясницький інструмент найлегший в освоєнні і найбільш компактний для застосування на професійній або домашній кухні. А замовити оригінальні ножі з доставкою ви зможете в нашому магазині OsakaHamono!

Кухонна сокирка: особливості сікача для кухні

Кухонною сокиркою найзручніше обробляти м'ясо і тушу тварини для подрібнення великих і малих кісток і рубки на окремі фрагменти. Знайшов він широке застосування не тільки в обробленні свіжого, а й замороженого м'яса, напівфабрикатів та інших продуктів.

Обробний тесак необхідний на різних етапах підготовки інгредієнтів перед приготуванням, а тому виділяють кілька видів сокирок для кухні. Вони можуть являти собою невеликий і компактний інструмент для домашнього застосування або професійний зі збільшеними габаритами для закладів харчування або фабрик.

Вибирати кухонні сокирки для м'яса варто з урахуванням таких нюансів:

  1. Особливості клинка: клинок тесака повинен мати цільну конструкцію, бути ідеально збалансованим із прямими або закругленими краями для зручності оброблення.
  2. Якість рукояті: тримач має відповідати розміру долоні кухаря для комфортного застосування і меншої стомлюваності під час роботи.
  3. Ріжуча кромка: стандартно кухонна сокирка для м'яса має кромку з двостороннім заточуванням, щоб глибше проникати в тушу і обробляти її.
  4. Марка сталі: найкраще рішення - нержавіюча сталь, наприклад, AISI 4201, яка не схильна до корозії, має рівень міцності від 50 HRC і стійка до температур.

Зазначимо, що кухонна сокирка сікач може мати різну форму і розміри. Головна особливість полягає в наявності широкого, великого леза і міцної рукояті, без якої неможливе зручне застосування обробного інструменту.

За допомогою такого ножа на кухні можна потурбуватися про якісне рубання м'яса, залишаючи волокна всередині цілими, що позитивно вплине на смакові характеристики під час готування. А окремі моделі з неширокою ручкою створені для поділу кісток без розфарбовування всередину м'ясних волокон.

Купити кухонний топірець для м'яса в інтернет-магазині OsakaHamono

Якщо ви хочете придбати якісний інструмент для вашої кухні - зверніться в наш інтернет-магазин OsakaHamono, який пропонує оригінальну ножову продукцію в Україні.

Кухонні топірці сікачі в нашому магазині мають різну вартість. Ми пропонуємо товари за розумною ціною, з високою якістю і тривалим терміном експлуатації для зручності застосування.

Ви зможете отримати товари з доставкою в будь-який куточок країни або ж відвідати наш магазин у Києві, який розташовується в ТЦ Апетит!

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.