Бажання
Додайте товари до списку бажань
Відкрили магазин у ТЦ Апетит, Київ, пр-т Бажана 1Е
0
Мій кошик

Універсальні ножі для кухні

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

На універсальних кухонних ножах тримається приготування їжі як у домашніх, так і в умовах ресторанів та інших закладів харчування. Серед усього широкого асортименту ножів для кухні саме універсальний виділяється найяскравіше, даючи змогу здійснювати широкий спектр дій з різними продуктами та інгредієнтами.

Для чого потрібен універсальний ніж

Кухня - місце, де знадобиться досить багато ріжучих та інших інструментів для виконання кухарських завдань. Для того, щоб виконувати їх швидко та з комфортом, варто замовити універсальний ніж - інструмент, який допоможе обробляти інгредієнти перед приготуванням з максимальною зручністю.

Універсальний робочий інструмент має довжину леза до 16 см. Це перетворює його на компроміс між шеф-ножем із великими габаритами та овочевим, що має меншу довжину клинка.

Ніж входить до складу так званого "кухарського тріо", яке складається з інструментів із довгим, середнім і коротким лезом, щоб виконувати кухонні роботи будь-якого рівня складності.

За допомогою універсальних кухонних ножів можна здійснювати роботу з такими продуктами:

- М'ясо: шинкування м'яса та ковбас, нарізка готового стейка, а також оброблення м'ясних продуктів із невеликими габаритами - ідеальне поле для роботи з універсальним інструментом;

- Овочі: для нарізання середніх за габаритами овочів шеф-ніж буде надмірно великим, а маленьким інструментом, створеним для видалення насіння і зняття шкірки, не завжди зручно працювати, завдяки чому універсальний ніж стане чудовим рішенням;

- Сир: завдяки тонкому, гострому клинку і якісному заточенню, такий інструмент ідеально нарізає сир на невеликі скибочки або брусочки;

- Риба: середнє і тонке за розмірами лезо підходить для оброблення рибних продуктів, зокрема й нарізання філе або відділення голови та хвоста.

Кухонний універсальний ніж залежно від країни свого походження має різну форму клинка. Європейські варіанти для кухні оснащуються класичним, трикутним лезом з тонким, коротким кінчиком і округленою п'ятою для комфорту кухаря. Японські ж варіанти є зменшеними версіями ножів Сантоку, володіють схожою формою, гострою п'ятковою зоною і заокругленим кінчиком.

Як вибрати універсальні кухонні ножі

Від якості підбору ріжучого інструменту залежатиме зручність, комфорт і безпека виконання кухонних робіт, а тому під час підбору універсального ножа варто врахувати його особливості та характеристики.

Збираючись купити універсальний кухонний ніж, зверніть увагу на:

  1. Довжину клинка: помірні за розміром леза - гарна підмога для кухарів з невеликим обхватом долоні і навпаки.
  2. Рукоять: збалансована, створена з натурального або синтетичного покриття, вона має легко лежати в руці.
  3. Марку сталі: нержавіюча або антикорозійна - все залежить від ваших уподобань або бюджету.

Радимо звернути увагу і на ціну. Універсальний кухонний ніж може бути створений з різних матеріалів і комбінацій, а тому якісний клинок з тривалим терміном служби не може коштувати дешево.

Купити кухонний універсальний ніж в Україні

Наш інтернет-магазин OsakaHamono - місце, де ви зможете купити якісні інструменти та аксесуари для кухні за доступною вартістю і з гарантією від виробника.

В асортименті - ножі європейського та японського виробництва, а також товари нашого бренду Osaka Hamono.

Ми працюємо в місті Київ, а також здійснюємо доставку товарів по всій Україні за допомогою актуальних поштових сервісів для зручності ваших покупок.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.