🔪Ніж кіріцуке сантоку 9303 "Zuiun" 18 см Kanetsugu, Япония
Ніж кіріцуке сантоку можна використовувати для нарізки та шинкування філе говядини, свинини та лосося. Має скошений край, який нагадує кончик меча чи кинжала. Його широке лезо використовується як допоміжний інструмент, наприклад, ним можна розчавити зубчики часнику або перенести на сковороду шматочки нарізаних овочів.
🌟 Особливості:
- ✨Може похвалитися лезами з високошвидкісної порошкової сталі R2/SG2, термообробленої та холодної обробки до вражаючої твердості 62-63 HRC для чудового утримання кромки. Дамаське покриття цих ножів має вражаюче світловідбиваюче покриття, що демонструє найвищий рівень якості обробки, доступний від Kanetsugu. Звуження леза бездоганне, а геометрія кромки виняткова, частково завдяки більш твердій сталі SG2, яка забезпечує оптимальну тонкість за кромкою і відмінну ріжучу здатність.
- ✨ Ручка ножів має спеціальний дизайн Shichikaku (семикутник) з коричневого дерева паккавуд, доповнений привабливою мозаїчною накладкою для додаткового стилю.
- ✨ Двостороннє заточування: ніж має двосторонню ріжучу кромку, що робить його підходящим для правшів і лівшів.
💎 Zuiun
Створена на честь 100-річчя Seki Kanetsugu, лінійка ножів ""Zuiun"" яка виготовлена з високоякісної дамаської сталі, що представляє сприятливий буддистський символ хмар. Ці ножі є одними з найкращих варіантів у своєму ціновому діапазоні за загальним виглядом та обробкою. Всі ножі цієї серії поставляються в розкішному футлярі з дерева павловнії.
🏭 Про виробника:
Компанія Seki Kanetsugu, відомий виробник ножів, була заснована понад сто років тому, у 1918 році, Мацудзіро Кавамурою, нащадком Канецугу, майстра-мечника, який почав виготовляти мечі у 1345 році. Сім'я Кавамура, що складається з трьох поколінь, присвятила себе розвитку майстерні, яка відповідає імені Канецугу. Вони поєднали традиційні методи виготовлення ножів Секі з інноваційними технологіями, такими як ""процес при нульовій температурі"", в результаті чого Seki Kanetsugu стала провідним виробником ножів в Японії. *Правильний догляд за цими ножами включає миття і сушіння м'якою губкою, а також безпечне зберігання після використання. Важливо уникати різання заморожених продуктів, твердих фруктових кісточок або кісток. Рекомендованою поверхнею для різання є дерево, прогумовані дошки, високоякісні композитні матеріали або якісні пластмаси, такі як поліетилен, які допоможуть захистити і подовжити лезо ножа. Вкрай важливо уникати використання скла, металу, стільниць або інших твердих, негнучких поверхонь. Для досягнення оптимальних результатів ми рекомендуємо заточувати ці високоякісні японські ножі на точильних каменях.
🔥 Вперед, отримуйте задоволення від кожного приготування їжі!
Насолоджуйтеся неймовірною точністю та легкістю використання з кухарським ножем Kanetsugu.
🛒 Замовте ваш ніж прямо зараз
та отримайте знижку -30% на професійне сервісне заточування після покупки! *Щоб ваш ніж прослужив довше, слідуйте порадам з догляду та зберігання ножів від OSAKA HAMONO!