Кількість
|
Вартість
|
||
|
🔪Ніж сантоку Kanetsugu-9003, 17 см, Японія
Ніж сантоку можна застосувати для будь-яких кухонних процесів: шинкування капусти, нарізування твердих фруктів, оброблення риби та м'яса, подрібнення філе на фарш. Його широке лезо використовується як допоміжний інструмент, наприклад, ним можна розчавити зубчики часнику або перенести на сковороду шматочки нарізаних овочів.
🌟 Особливості:
- ✨ Сталь VG-10 - це вражаюча майстерність ковалів у виготовленні 33-х шарового леза. Високоякісна японська нержавіюча сталь, відома своєю відмінною міцністю, вишуканим легким кованням та відмінною корозійностійкістю. Під час термічної обробки сталь закаляється до твердості 60 HRC за Роквеллом.
- ✨ Руківʼя для ножа з чорної мікарти - це вкрай міцний, довговічний і красивий матеріал, який не боїться вологості та ідеально підходить для ножів, призначених для використання в умовах, де є вологе середовище.
- ✨ Двостороннє заточування: ніж має двосторонню ріжучу кромку, що робить його підходящим для правшів і лівшів.
💎 Серія ножів Saiun Damascus
Японські шедеври в світі кулінарних інструментів. Вони виділяються твердістю гартування, докладною фінішною обробкою та тонким зведенням, що забезпечує відмінний різ. Фірмовий скіс п'яти - це додаткова корисна особливість, що підвищує безпеку під час роботи з ножем. Крім того, дамаський орнамент робить ці ножі ще більш привабливими та елегантними на кухні.
🏭 Про виробника:
Компанія Seki Kanetsugu об'єднує семисотлітню історію виготовлення самурайських мечів з високими технологіями металообробки. Перші згадки про мечі, створені ковалем Канецугу, датуються 1345-1349 роками. Завдяки багаторічному досвіду і постійному вдосконаленню виробів, компанія пропонує різноманітні ножі, задовольняючи потреби різних користувачів. Компанія виробляє як бюджетні домашні моделі, так і професійні серії, призначені для постійного використання в громадському харчуванні. Ножі Kanetsugu славляться своєю безпрецедентною гостротою, простотою догляду і доступною ціною. Завдяки успадкованій від катани опуклості спусків і сучасному кріогенному гартуванню, вони завоювали велику кількість прихильників як в Японії, так і по всьому світу.
🔥 Вперед, отримуйте задоволення від кожного приготування їжі!
Насолоджуйтеся неймовірною точністю та легкістю використання з кухарським ножем Kanetsugu.
🛒 Замовте ваш ніж прямо зараз
та отримайте знижку -30% на професійне сервісне заточування після покупки!