Бажання
Додайте товари до списку бажань
Покупцям ножів знижка -30% на послуги сервісу з заточування!
0
Мій кошик
Опис

🔪Ніж шеф Гюйто 200 мм VG-10 Kanetsugu Pro-J 6005 , Японія - це король кухонних інструментів. З його довгим і гострим лезом, ви зможете легко та точно нарізати будь-які інгредієнти. Він стане вашим вірним помічником на кухні та допоможе досягти високої якості у готуванні.

🌟 Особливості:

✨ Сталь VG-10 - це вражаюча майстерність ковалів у виготовленні 3-х шарового леза. Високоякісна японська нержавіюча сталь, відома своєю відмінною міцністю, вишуканим легким кованням та відмінною корозійностійкістю. Під час термічної обробки сталь закаляється до твердості 60 HRC за Роквеллом.

✨ Руків'я виготовлене з твердого стабілізованого дерева, просоченого смолою під високим тиском, що надає йому надзвичайну міцність і завдовжки довгий термін служби, при цьому запобігаючи розбуханню.

✨ Двостороннє заточування: ніж має двосторонню ріжучу кромку, що робить його підходящим для правшів і лівшів.

💎 Серія ножів PRO-J - це вищий стандарт якості з чудовим кованим візерунком та надзвичайно міцною сталлю. Вони відзначаються відмінним балансом і тонким зведенням, що робить їх неперевершеними на кухні. Сталевий больстер і точна підгонка деталей ручки гарантують тривалий термін служби.

🏭 Про виробника: Компанія Seki Kanetsugu об'єднує семисотлітню історію виготовлення самурайських мечів з високими технологіями металообробки. Перші згадки про мечі, створені ковалем Канецугу, датуються 1345-1349 роками. Завдяки багаторічному досвіду і постійному вдосконаленню виробів, компанія пропонує різноманітні ножі, задовольняючи потреби різних користувачів. Компанія виробляє як бюджетні домашні моделі, так і професійні серії, призначені для постійного використання в громадському харчуванні. Ножі Kanetsugu славляться своєю безпрецедентною гостротою, простотою догляду і доступною ціною. Завдяки успадкованій від катани опуклості спусків і сучасному кріогенному гартуванню, вони завоювали велику кількість прихильників як в Японії, так і по всьому світу. *Категорично заборонено використання в посудомийній машині, щоб уникнути корозії та псування дерев'яної руківʼя.

🔥 Вперед, отримуйте задоволення від кожного приготування їжі! Насолоджуйтеся неймовірною точністю та легкістю використання з кухарським ножем Kanetsugu.

🛒 Замовте ваш ніж прямо зараз та отримайте знижку -30% на професійне сервісне заточування після покупки!

*Щоб ваш ніж прослужив довше, слідуйте порадам з догляду та зберігання ножів від OSAKA HAMONO!

Ніж шеф Гюйто 200 мм, VG-10 3 шари, Kanetsugu PRO-J 6005, Японія

Артикул Kanetsugu-6005
Очікується
7 475 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Повідомити, коли з'явиться
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий

Самовивіз Київ, вул. Булаховського 5Б  - безкоштовно.

Новою поштою по Україні за тарифами перевізника.

Кур'єром до дверей по Києву за тарифами Нової Пошти

Більше інформації про доставку

  • Оплата на сайті карткою або ApplePay/Google Pay
  • Покупка Частинами від Monobank
  • Готівкою
  • При отриманні у відділенні Нової Пошти (комісія 2% від суми, плюс 20 грн за послугу)

Знижка на фірмову заточку -30%

Характеристики
Тип ножа Ножі кухарські шефи
Матеріал клинка VG-10
Серія товару PRO-J
Твердість сталі, HRC 60
Довжина клинка, мм 200
Довжина загальна, мм 325
Товщина клинка, мм 2
Маса, г 208
Наявність западин на лезі Ні
Тип ріжучої кромки Звичайна
Матеріал накладки/рукоятки ЕКО деревина з просоченням під тиском
Тип заточки Двостороння
Країна виробник Японія
Кількість шарів 3
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.