Кількість
|
Вартість
|
||
|
Приготування якісного і смачного стейка - ціле мистецтво, яке не обмежується підбором інгредієнтів на кухні, і включає в себе його правильну подачу. А для оброблення і нарізання знадобляться ножі для стейка - інструменти, що володіють коротким, гострим лезом для подрібнення м'ясного шматка.
Що собою являють стейкові ножі
Ніж, здатний обробити соковитий шматок стейкового м'яса, являє собою невеликий ріжучий інструмент, який має довге, тонке і пряме лезо. Воно вирізняється гострою кромкою, а ще - кінчиком, яким зручно підчіплювати м'ясні волокна для їх подрібнення.
Ще одна особливість стейкового ножа для кухні полягає у високій п'яті, яка не дає травмуватися під час застосування інструменту, а ще - у зручній, нековзній і масивній ручці.
Довжина леза варіюється залежно від обраної моделі ножа. У нас представлені варіанти, які мають довжину леза від 11,5 до 12,5 см, які оптимально підходять для сервірування столу і прийняття гостей.
Примітно, що вид ножа для м'яса залежить від ступеня його приготуванні та просмажування. Соковитий і м'який шматок середнього просмаження можна обробити за допомогою інструменту, що має гладке лезо. Якщо ж був поданий важкий, підсмажений, зі скоринкою шматочок - краще задіяти для нього ніж, що має серрейторну, зубчасту кромку.
Яким має бути ідеальний ніж для стейка
Якісний ніж, який легко впорається зі стейком із будь-якого виду м'яса - те, що знадобиться і на професійній, і на домашній кухні. І такі інструменти мають кілька особливостей і характеристик, про які потрібно пам'ятати при підборі.
Для ножів для стейків висуваються такі умови:
- Рукоять: від матеріалу рукояті залежить зручність утримання і володіння ножем. Функціональним варіантом буде пластик або штучне покриття. Однак для оригінального та професійного сервірування краще застосовувати ножі з руків'ям із натурального, просоченого дерева;
- Лезо: матеріал ножа для стейка має бути стійким до корозії, досить міцним і гнучким, а тому ідеальне рішення - AISI 420 або ж китайська нержавіюча сталь 3cr13;
- Твердість: стейк - щільне м'ясо, яке швидко тупить ріжучу кромку ножа. Тому доцільно обрати варіант, який матиме твердість від 54 одиниць за шкалою Роквелла.
Якісні кухонні ножі для нарізки стейків також повинні мати помірну ціну. Їхня вартість варіюватиметься від кількості, а ще - від матеріалів, які використовує виробник. Ми рекомендуємо замовити набір ножів для стейка, оскільки він дасть змогу не тільки заощадити кошти, а й сервірувати стіл для великої кількості гостей.
Купити ножі для стейків із доставкою
В інтернет-магазині OsakaHamono ми пропонуємо вам якісні варіанти ріжучих інструментів, які потурбуються про подачу стейків у ресторані, бістро та в домашніх умовах.
У нас ви зможете купити ножі та аксесуари за доступною вартістю, а також з можливістю доставки по Україні за допомогою Нової Пошти. А гості та жителі Києва можуть відвідати наш ножовий салон у ТЦ Апетит!