Бажання
Додайте товари до списку бажань
Покупцям ножів знижка -30% на послуги сервісу з заточування!
0
Мій кошик
Опис

🔪 🇯🇵Янагіба Широгамі з клинком 24 см - це тонкий і довгий традиційний японський ніж. Ножі Yanagiba були розроблені для нарізки сирої риби на тонкі скибочки (ідеально підходить для любителів суші), а також для нарізки великих шматків м'яса (наприклад, стейків)., Це ніж з одним скосом, що означає, що використовувати можуть тільки правші. Хоча ми зазвичай онагиба використовується тільки в суші та японських ресторанах, зростає тенденція домашніх кухарів володіти цими красунями для суші або вечірок з барбекю у вихідні. ⚡️

Клинок цього ножа виготовлений з сталі Hitachi White Steel 2(білий папір), також називається Shirogami 2, яка була загартована приблизно до 61-62 HRC.

❗ Оскільки сталь не містить хрому, на такому лезі під час використання утворюється патина. Однак головна перевага цієї сталі, в тому, що вона має дуже тонку, м'яку гостроту, легко заточується і залишається гострою протягом дуже довгого часу. Для догляду за такими лезами рекомендується масло Ballistol.

🚩 Клинок захищений тонким антикорозійним масляним покриттям, що захищає його від іржі та подряпин ще до того, як він потрапить до рук свого власника. Тому ретельно вимийте ніж перед першим використанням, щоб зняти цей тонкий захист.

Ковалі Осака Хамоно оснастили японську (ва) рукоятку наконечником із пластику. Ручка виготовлена ​​з дерева, що найчастіше використовується, рукояті традиційних японських ножів — дерева магнолії. Деревина магнолії – це м'яка світла деревина, яка потребує додаткового догляду, тому що на ній легко з'являються плями, тому перед використанням ножа ми рекомендуємо мати чисті руки. Японські кухарі-суші віддають перевагу цій деревині через її антисептичні властивості, а також її легко і дешево обробляти, оскільки на ринку представлено безліч ручок з магнолії.

Підходить для тих, хто вперше купує японський кухонний ніж. Він також може бути чудовим подарунком!

Використання та догляд:

⚡️Ручне мийка в теплій воді та сушіння рушником

⚡️Використовуйте точильний камінь (не мусат!), щоб заточити ніж.

⚡️Не ріжте заморожені продукти та м'ясні кістки

⚡️Не мийте ніж у посудомийній машині

⚡️Ознайомтеся з нашим докладним посібником з правильного догляду за кухонними ножами.

Все ще вагаєтесь, який тип японського ножа найкраще підійде вам? Ми створили швидкий тест з 5 кроків, який допоможе вам знайти ідеальний ніж, ґрунтуючись на ваших кулінарних навичках та типах продуктів, які ви готуєте.

Ніж янагіба Osaka Hamono 000108, Shirogami 240 мм, Японія

Артикул 000108
Очікується
5 700 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Повідомити, коли з'явиться
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий

Самовивіз Київ, вул. Булаховського 5Б  - безкоштовно.

Новою поштою по Україні за тарифами перевізника.

Кур'єром до дверей по Києву за тарифами Нової Пошти

Більше інформації про доставку

  • Оплата на сайті карткою або ApplePay/Google Pay
  • Покупка Частинами від Monobank
  • Готівкою
  • При отриманні у відділенні Нової Пошти (комісія 2% від суми, плюс 20 грн за послугу)

Знижка на фірмову заточку -30%

Характеристики
Тип ножа Ножі сушиста
Матеріал клинка Shirogami (White Paper Steel)
Твердість сталі, HRC 60-62
Довжина клинка, мм 240
Довжина загальна, мм 412
Товщина клинка, мм 2.5
Висота клинка 33
Маса, г 190
Наявність западин на лезі Ні
Тип ріжучої кромки Звичайна
Матеріал накладки/рукоятки Дерево магнолії
Тип заточки Одностороння
Країна виробник Японія
Кількість шарів 3
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.