Бажання
Додайте товари до списку бажань
Відкрили магазин у ТЦ Апетит, Київ, пр-т Бажана 1Е
0
Мій кошик

Кухонні ножі AISI 420

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Кухонний ніж зі сталі AISI 420 - один з найпопулярніших кухарських інструментів для початківця і шефа у всій Європі. А вся справа у вихідному матеріалі, який зарекомендував себе як такий, що має відносно невисоку вартість, але при цьому має високу якість виконання.

Кухонні ножі зі сталі AISI 420 та їхні переваги

Сталь AISI 420 входить у топ три найбільш затребуваних матеріалів для виробництва недорогих ножів для кухні. Річ у тім, що вона має невисокий вміст вуглецю, завдяки чому стійка до утворення іржі, що дає змогу експлуатувати її без належного догляду.

Кухонні ножі з марки сталі AISI 420 мають такі плюси:

  1. Високий рівень стійкості до утворення іржі та корозії, що дає змогу ширше задіяти ніж у вологих зонах.
  2.  Невисока ціна відносно інших видів нержавіючої сталі, що робить клинки з неї більш доступними.
  3. Підвищений ступінь пружності, який зменшує можливість перелому клинка в разі підвищеного механічного навантаження.
  4. Легкість і тонкість готових ножових клинків, завдяки чому зменшується їхня питома вага і знижується навантаження на кисть кухаря.

Варто зазначити, що замовити в Україні такий ніж для кухаря-початківця - досить вигідно. Він у міру м'який порівняно з іншими інструментами з більш дорогих матеріалів. Однак швидше за інших тупиться, через що знадобиться купити також і якісні заточувальні інструменти.

Що в складі кухонних ножів зі сталі AISI 420

Хімічний склад цього матеріалу залежить безпосередньо від країни виробництва. Наприклад, китайські та індійські аналоги мають менш якісні компоненти, що робить їх не такими бажаними, як німецькі, японські та фінські варіанти.

· Ножі зі сталі AISI 420 мають такий хімічний склад:

· Вуглець: менше 0,5%, що дає змогу додати необхідний рівень міцності;
· Хром: понад 13%, завдяки чому матеріал не схильний до корозії;
· Вольфрам: менше 1%, який використовується для легування сталі;
· Молібден: менше 0,8%, що підвищує стійкість до іржі;
· Ванадій: до 0,2%, що робить матеріал більш стійким до утворення корозії.

Ще одна особливість виробництва такої сталі - це термічна обробка. При цьому застосовується така сполука як азот. В результаті його впливу вдається домогтися більш високого рівня міцності - понад 53 HRC, а також значно підвищити ріжучі властивості.

А інтернет-магазин OsakaHamono пропонує своїм клієнтам відвідати наш шоурум для вибору ножів у Києві або ж оформити швидку доставку по Україні!

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.