🔪Коллекція кухонних ножів ручної роботи - Yoshida, OSAKA HAMONO
⚡️Тонке зведення леза, що забезбечує максимально якісний різ продуктів
⚡️Німецька сталь 1.4116 з кріообробкою у рідкому азоті за температури -195 градусів покращує структуру та збільшує зносостійкість сталі.
Загартовано до 58-59 за Роквеллом.
⚡️Руківʼя у формі асиметричної «бочки»не висковзує навіть якщо руки мокрі. Виготовлене з
червоного дерева породи Падук, больстер з G10 посаджене на карбоновий штифт.
⚡️Заточка протягом 12 міс. у подарунок!
У комплект входять:
Овочевий, лезо 95 мм
Універсальний, лезо 130 мм
Накірі, лезо 165 мм
Сантоку, лезо 175 мм
Кірітсукі, лезо 180 мм
Хлібний, лезо 190 мм