Кількість
|
Вартість
|
||
|
🔪Ніж суджихіки Kanetsugu-9309, Zuiun 24 см, Японія
Суджихікі (Sujihiki) - це довгий тонкий загострений ніж для оброблення м'яса, а також для очищення м'яса від жиру. Він є аналогом слайсера.
🌟 Особливості:
- ✨Може похвалитися лезами з високошвидкісної порошкової сталі R2/SG2, термообробленої та холодної обробки до вражаючої твердості 62-63 HRC для чудового утримання кромки. Дамаське покриття цих ножів має вражаюче світловідбиваюче покриття, що демонструє найвищий рівень якості обробки, доступний від Kanetsugu. Звуження леза бездоганне, а геометрія кромки виняткова, частково завдяки більш твердій сталі SG2, яка забезпечує оптимальну тонкість за кромкою і відмінну ріжучу здатність.
- ✨ Ручка ножів має спеціальний дизайн Shichikaku (семикутник) з коричневого дерева паккавуд, доповнений привабливою мозаїчною накладкою для додаткового стилю.
- ✨ Двостороннє заточування: ніж має двосторонню ріжучу кромку, що робить його підходящим для правшів і лівшів.
💎 Zuiun
Створена на честь 100-річчя Seki Kanetsugu, лінійка ножів "Zuiun" яка виготовлена з високоякісної дамаської сталі, що представляє сприятливий буддистський символ хмар. Ці ножі є одними з найкращих варіантів у своєму ціновому діапазоні за загальним виглядом та обробкою. Всі ножі цієї серії поставляються в розкішному футлярі з дерева павловнії.
🏭 Про виробника:
Компанія Seki Kanetsugu, відомий виробник ножів, була заснована понад сто років тому, у 1918 році, Мацудзіро Кавамурою, нащадком Канецугу, майстра-мечника, який почав виготовляти мечі у 1345 році. Сім'я Кавамура, що складається з трьох поколінь, присвятила себе розвитку майстерні, яка відповідає імені Канецугу. Вони поєднали традиційні методи виготовлення ножів Секі з інноваційними технологіями, такими як "процес при нульовій температурі", в результаті чого Seki Kanetsugu стала провідним виробником ножів в Японії. *Правильний догляд за цими ножами включає миття і сушіння м'якою губкою, а також безпечне зберігання після використання. Важливо уникати різання заморожених продуктів, твердих фруктових кісточок або кісток. Рекомендованою поверхнею для різання є дерево, прогумовані дошки, високоякісні композитні матеріали або якісні пластмаси, такі як поліетилен, які допоможуть захистити і подовжити лезо ножа. Вкрай важливо уникати використання скла, металу, стільниць або інших твердих, негнучких поверхонь. Для досягнення оптимальних результатів ми рекомендуємо заточувати ці високоякісні японські ножі на точильних каменях.
🔥 Вперед, отримуйте задоволення від кожного приготування їжі!
Насолоджуйтеся неймовірною точністю та легкістю використання з кухарським ножем Kanetsugu.
🛒 Замовте ваш ніж прямо зараз
та отримайте знижку -30% на професійне сервісне заточування після покупки!