Бажання
Додайте товари до списку бажань
Покупцям ножів знижка -30% на послуги сервісу з заточування!
0
Мій кошик
Опис

🔪Ніж суджихіки Kanetsugu-9309, Zuiun 24 см, Японія

Суджихікі (Sujihiki) - це довгий тонкий загострений ніж для оброблення м'яса, а також для очищення м'яса від жиру. Він є аналогом слайсера.

🌟 Особливості:

  • ✨Може похвалитися лезами з високошвидкісної порошкової сталі R2/SG2, термообробленої та холодної обробки до вражаючої твердості 62-63 HRC для чудового утримання кромки. Дамаське покриття цих ножів має вражаюче світловідбиваюче покриття, що демонструє найвищий рівень якості обробки, доступний від Kanetsugu. Звуження леза бездоганне, а геометрія кромки виняткова, частково завдяки більш твердій сталі SG2, яка забезпечує оптимальну тонкість за кромкою і відмінну ріжучу здатність.
  • ✨ Ручка ножів має спеціальний дизайн Shichikaku (семикутник) з коричневого дерева паккавуд, доповнений привабливою мозаїчною накладкою для додаткового стилю.
  • ✨ Двостороннє заточування: ніж має двосторонню ріжучу кромку, що робить його підходящим для правшів і лівшів.

💎 Zuiun 

Створена на честь 100-річчя Seki Kanetsugu, лінійка ножів "Zuiun" яка виготовлена з високоякісної дамаської сталі, що представляє сприятливий буддистський символ хмар. Ці ножі є одними з найкращих варіантів у своєму ціновому діапазоні за загальним виглядом та обробкою. Всі ножі цієї серії поставляються в розкішному футлярі з дерева павловнії.

🏭 Про виробника:

Компанія Seki Kanetsugu, відомий виробник ножів, була заснована понад сто років тому, у 1918 році, Мацудзіро Кавамурою, нащадком Канецугу, майстра-мечника, який почав виготовляти мечі у 1345 році. Сім'я Кавамура, що складається з трьох поколінь, присвятила себе розвитку майстерні, яка відповідає імені Канецугу. Вони поєднали традиційні методи виготовлення ножів Секі з інноваційними технологіями, такими як "процес при нульовій температурі", в результаті чого Seki Kanetsugu стала провідним виробником ножів в Японії. *Правильний догляд за цими ножами включає миття і сушіння м'якою губкою, а також безпечне зберігання після використання. Важливо уникати різання заморожених продуктів, твердих фруктових кісточок або кісток. Рекомендованою поверхнею для різання є дерево, прогумовані дошки, високоякісні композитні матеріали або якісні пластмаси, такі як поліетилен, які допоможуть захистити і подовжити лезо ножа. Вкрай важливо уникати використання скла, металу, стільниць або інших твердих, негнучких поверхонь. Для досягнення оптимальних результатів ми рекомендуємо заточувати ці високоякісні японські ножі на точильних каменях.

🔥 Вперед, отримуйте задоволення від кожного приготування їжі!

Насолоджуйтеся неймовірною точністю та легкістю використання з кухарським ножем Kanetsugu.

🛒 Замовте ваш ніж прямо зараз

та отримайте знижку -30% на професійне сервісне заточування після покупки!

Ніж суджихіки 240 мм, R2/SG2 63 шари Дамаск, Kanetsugu Zuiun 9309, Японія

Артикул Kanetsugu-9309
Очікується
9 120 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Повідомити, коли з'явиться
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий

Самовивіз Київ, вул. Булаховського 5Б  - безкоштовно.

Новою поштою по Україні за тарифами перевізника.

Кур'єром до дверей по Києву за тарифами Нової Пошти

Більше інформації про доставку

  • Оплата на сайті карткою або ApplePay/Google Pay
  • Покупка Частинами від Monobank
  • Готівкою
  • При отриманні у відділенні Нової Пошти (комісія 2% від суми, плюс 20 грн за послугу)

Знижка на фірмову заточку -30%

Характеристики
Тип ножа Ножі слайсери, для хамону та лосося
Матеріал клинка R2/SG2
Серія товару Zuiun
Твердість сталі, HRC 62
Довжина клинка, мм 240
Довжина загальна, мм 393
Товщина клинка, мм 2.2
Маса, г 154
Наявність западин на лезі Ні
Тип ріжучої кромки Звичайна
Матеріал накладки/рукоятки Дерево Пакка
Тип заточки Двостороння
Країна виробник Японія
Кількість шарів 63
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.