Кількість
|
Вартість
|
||
|
Дизайн Santoku призначений для універсального використання і найкраще підходить для кухарів, які віддають перевагу універсальному ніжу середнього розміру, трохи більше орієнтованому на овочі.
Aogami Santoku Black виготовляється в кузні Osaka Hamono в Японії, сімейної компанії з віковими традиціями ручного виготовлення найсучасніших інструментів та японських мечів, тобто катан. Йошида Хамоно має великий досвід кування стали Aogami традиційним способом.
❗ Серцевина ножа виготовлена зі сталі Aogami, обраної тому, що систематичні випробування довели її чудові якості та довготривалу гостроту. Сталь ламінована, що означає, що серцевина виготовлена з дуже міцної сталі, покритої зовнішнім шаром з більш м'якої нержавіючої сталі. Такий меч дуже довго залишається гострим; його м'якіший зовнішній шар полегшує заточування, а також захищає сталевий сердечник від зовнішніх факторів.
Оздоблення Kuro-uchi, необроблена (чорна) частина на верхній стороні леза вже має темну патину, яка захищає лезо і надає йому традиційного японського вигляду.
На Santoku Black була встановлена традиційна японська дерев'яна ручка, яка називається ручкою Wa. Дерев'яна ручка виготовлена з горіхового дерева восьмикутної форми, тому однаково добре лягає в руки як правшам, так і лівшам.
Сталь містить до 1,50% вуглецю (C), який є одним з основних елементів, що забезпечують міцність, і зазвичай зустрічається у кількостях до 1% в інших типах твердої сталі, у той час як вміст хрому (Cr), який запобігає корозії, становить близько 30 до 50%. Він також містить від 2-2,5% вольфраму (W), який значно підвищує стійкість сталі до стирання, від 0,3 до 0,5% молібдену (Mo), що допомагає зберегти міцність і потужність сталі за різних температур. І 0,3 до 0,5% ванадію (V), ключового елемента, що підвищує міцності сталі. Термічна обробка дозволяє отримати сталь із твердістю 61-62 HRC.
Він втілює все найкраще, що потрібно від кухонного ножа: найкраща сталь, універсальний профіль, відмінна функціональність і привабливий зовнішній вигляд. Це робить його ідеальним вибором для тих, хто шукає кращих властивостей для універсального використання. Його чудові якості будуть незамінні у професійному середовищі з великим обсягом різальних робіт, а також для щоденного використання на домашній кухні.
Використання та догляд:
⚡️Ручне прання в теплій воді та сушіння рушником
⚡️Використовуйте мусат для правки і точильний камінь, щоб заточити ніж.
⚡️Не ріжте заморожені продукти та м'ясні кістки
⚡️Не мийте ніж у посудомийній машині
⚡️ Ознайомтеся з нашим докладним посібником з правильного догляду за кухонними ножами.