Бажання
Додайте товари до списку бажань
Покупцям ножів знижка -30% на послуги сервісу з заточування!
0
Мій кошик
Опис

Дизайн Santoku призначений для універсального використання і найкраще підходить для кухарів, які віддають перевагу універсальному ніжу середнього розміру, трохи більше орієнтованому на овочі.

Aogami Santoku Black виготовляється в кузні Osaka Hamono в Японії, сімейної компанії з віковими традиціями ручного виготовлення найсучасніших інструментів та японських мечів, тобто катан. Йошида Хамоно має великий досвід кування стали Aogami традиційним способом.

❗ Серцевина ножа виготовлена ​​зі сталі Aogami, обраної тому, що систематичні випробування довели її чудові якості та довготривалу гостроту. Сталь ламінована, що означає, що серцевина виготовлена ​​з дуже міцної сталі, покритої зовнішнім шаром з більш м'якої нержавіючої сталі. Такий меч дуже довго залишається гострим; його м'якіший зовнішній шар полегшує заточування, а також захищає сталевий сердечник від зовнішніх факторів.

Оздоблення Kuro-uchi,  необроблена (чорна) частина на верхній стороні леза вже має темну патину, яка захищає лезо і надає йому традиційного японського вигляду.

На Santoku Black була встановлена ​​традиційна японська дерев'яна ручка, яка називається ручкою Wa. Дерев'яна ручка виготовлена ​​з горіхового дерева восьмикутної форми, тому однаково добре лягає в руки як правшам, так і лівшам.

Сталь містить до 1,50% вуглецю (C), який є одним з основних елементів, що забезпечують міцність, і зазвичай зустрічається у кількостях до 1% в інших типах твердої сталі, у той час як вміст хрому (Cr), який запобігає корозії, становить близько 30 до 50%. Він також містить від 2-2,5% вольфраму (W), який значно підвищує стійкість сталі до стирання, від 0,3 до 0,5% молібдену (Mo), що допомагає зберегти міцність і потужність сталі за різних температур. І 0,3 до 0,5% ванадію (V), ключового елемента, що підвищує міцності сталі. Термічна обробка дозволяє отримати сталь із твердістю 61-62 HRC.

Він втілює все найкраще, що потрібно від кухонного ножа: найкраща сталь, універсальний профіль, відмінна функціональність і привабливий зовнішній вигляд. Це робить його ідеальним вибором для тих, хто шукає кращих властивостей для універсального використання. Його чудові якості будуть незамінні у професійному середовищі з великим обсягом різальних робіт, а також для щоденного використання на домашній кухні.

Використання та догляд:
⚡️Ручне прання в теплій воді та сушіння рушником
⚡️Використовуйте мусат для правки і точильний камінь, щоб заточити ніж.
⚡️Не ріжте заморожені продукти та м'ясні кістки
⚡️Не мийте ніж у посудомийній машині
⚡️ Ознайомтеся з нашим докладним посібником з правильного догляду за кухонними ножами.

Ніж сантоку Osaka Hamono 000112, Aogami 175 мм, Японія

Артикул 000112
Очікується
6 200 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Повідомити, коли з'явиться
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий

Самовивіз Київ, вул. Булаховського 5Б  - безкоштовно.

Новою поштою по Україні за тарифами перевізника.

Кур'єром до дверей по Києву за тарифами Нової Пошти

Більше інформації про доставку

  • Оплата на сайті карткою або ApplePay/Google Pay
  • Покупка Частинами від Monobank
  • Готівкою
  • При отриманні у відділенні Нової Пошти (комісія 2% від суми, плюс 20 грн за послугу)

Знижка на фірмову заточку -30%

Характеристики
Тип ножа Ножі сантоку
Матеріал клинка Aogami (Blue Paper Steel)
Твердість сталі, HRC 61-62
Довжина клинка, мм 175
Товщина клинка, мм 2
Серія товару Aogami
Тип ріжучої кромки Звичайна
Матеріал накладки/рукоятки Горіхове дерево
Тип заточки Двостороння
Країна виробник Японія
Наявність западин на лезі Ні
Кількість шарів 1
Висота клинка 46
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.