1 800 грн
|
|
1 800 грн
|
платежі
по 600 грн
Комісія відсутня. Номер телефону покупця має збігатися з фінансовим номером клієнта monobank
Японський ніж для приготування сашімі, відомий також як "Сашімі Бочо" або "Янагіба", використовується для створення цієї національної японської страви. Для приготування використовують філе риби або м'яса, які розрізають на тонкі, невеликі шматочки. Тому ніж для сашімі має довгий та вузький клинок, схожий на лезо меча чи листа верби, і саме так перекладається його назва. Ця форма клинка допомагає створювати дуже тонкі та рівні нарізки, що робить цей ніж незамінним інструментом для створення справжніх шедеврів сашімі.
Bueno Hermanos, S.A. заснована в 1930 році та зарекомендувала себе на національному та міжнародному ринках завдяки бренду 3 CLAVELES. З 1999 року компанія розширилася, побудувавши новий завод площею 20 000 м² в Логроньйо, Ла-Ріоха.
Насолоджуйтеся неймовірною точністю та легкістю використання з кухарським ножем OSAKA 3claveles.
та отримайте знижку -30% на професійне сервісне заточування після покупки!
Ми дбаємо про вашу конфіденційність
Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.