Бажання
Додайте товари до списку бажань
Покупцям ножів знижка -30% на послуги сервісу з заточування!
0
Мій кошик

Ножі овочеві

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

З першого погляду кухонний ніж для нарізки зелені та овочів можна з легкістю відрізнити від інших робочих інструментів. Невеликий і функціональний, він являє собою ріжуче пристосування для кухні, яке впорається з чищенням овочів, їхньою нарізкою, обробленням і подрібненням.

Ножі для нарізки овочів: особливості інструменту

Робота з овочами потребуватиме особливого ріжучого пристосування, за допомогою якого буде комфортно подрібнювати й різати тонкі та м'які шкурки без пошкодження їхнього внутрішнього вмісту.

Для цього було розроблено овочевий ніж, який здатний легко впоратися з овочами як з м'якою, так і з твердою поверхнею. Фактично він являє собою маленьку копію універсального інструменту, оснащується лезом зі зменшеними габаритами клинка (максимум - 15 см).

Ніж для овочевої нарізки також має маленьку рукоятку, яка повинна зручно лягати в долоню кухаря і не викликати втоми при обробці великої кількості продуктів за раз. Вона може бути як суцільною, створеною із синтетичних матеріалів, так і з натурального дерева із заклепками.

Застосування такого ножа не обмежене: він підходить для шинкування зелені, нарізання овочів на часточки, брусочки і скибочки, видалення шкірок і очищення від насіння. Зазначимо, що маленькі габарити ріжучого клинка роблять його оптимально зручним для внутрішнього очищення продуктів, однак для роботи з великими овочами, наприклад, кабачками або баклажанами, знадобиться універсальний ніж.

Поради щодо вибору ножів для овочів

Важливо не тільки володіти ріжучим виробом для обробки м'яких продуктів і фруктів, а й підібрати якісний інструмент на довгі роки.

Збираючись замовити овочеві ножі для кухні, врахуйте такі поради:

  • Основа будь-якого ножа - матеріал його виробництва. Зверніть увагу на нержавіючу сталь (AISI 420 і 5Cr15Mov) або порошкову R2/SG2 японського виробництва з високими ріжучими властивостями.

  • Твердість сталі - параметр, який впливає на міцність і стійкість леза до навантажень, а ще унеможливлює необхідність частого заточування. Оптимальні показники - від 57 HRC і вище.

  • Ручка інструменту повинна бути зручною тактильно, мати нековзну поверхню для підвищення безпеки роботи з ножем.

  • Якщо ви підбираєте модель із дерев'яною ручкою - зверніть увагу, щоб вона мала просочення від вологи, яке вбереже її від утворення грибка.

Інструменти для овочів можуть мати різну вартість залежно від матеріалів виробництва. Чим якісніша сталь, а також унікальніша фінішна обробка леза, тим дорожче обійдеться ніж для кухні. Для простих, домашніх і щоденних завдань можна підібрати недорогі рішення або ж розглянути варіант покупки набору.

Купити ніж для овочів з доставкою в Україні

Інтернет-магазин OsakaHamono - місце, де можна купити перевірені часом кухонні інструменти для домашнього або професійного застосування.

У нашому асортименті ви зможете знайти ножі для овочів, представлені виробами таких брендів, як 3сlaveles, Eikaso Solingen і Seki Kanetsugu, доступні за розумною ціною. Ми використовуємо тільки оригінальну продукцію, а тому ви отримуєте довговічне кухарське рішення для ваших потреб.

А ще ми працюємо не тільки в місті Київ, маючи салон у ТЦ Апетит, а й доставляємо товари по всій Україні!

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.