2 330 грн
|
|
2 330 грн
|
платежі
по 777 грн
Комісія відсутня. Номер телефону покупця має збігатися з фінансовим номером клієнта monobank
Кухонний ніж Nakiri Kanetsugu Miyabi Isshin від компанії Seki Kanetsugu Knife Co. – це один з найавтентичніших ножів японської кухні, призначений для нарізки фощів, проте може бути використаний практично для будь-яких кухарських операцій. Прямокутне лезо цього ножа дозволяє використовувати його як імпровізовану лопатку для переміщення нарізаних овочів. Широка голомінь Nakiri Kanetsugu Miyabi Isshin 165мм дозволяє легко регулювати товщину продуктів, що нарізаються, безпечно упираючись у клинок кісточками пальців, нарізати продукти з великим комфортом і виключає контакт руки на рукоятки ножа з поверхнею столу. Nakiri Kanetsugu Miyabi Isshin 165мм відноситься до різновиду Nakiri Kansai (Кансай - це метрополія з центрами в Осаці та Кіото) і має пряму ріжучу кромку. Існують також різновиди Nakiri Kanto з більш заокругленою ріжучою кромкою, які часто називають Tokyo style. У даному виконанні ножа Nakiri Kanetsugu Miyabi Isshin використано європейський стиль виготовлення рукояті. Традиційно японці не приділяють багато уваги оптимізації форми рукоятки та її обробці. Але в даному випадку, дерев'яна ручка з палісандра зроблена дуже добре. Форма рукоятки добре оптимізована під будь-який хват, дуже добре лягати у долоню. Баланс ножа Nakiri Kanetsugu Miyabi Isshin зміщений на меч, що полегшує роботу з довгим лезом при нарізанні. Ніж ергономічний і продуманий до дрібниць.
Серія Miyabi Isshin - це втілення майстерності та традиційної японської роботи. Кожен ніж в цій серії - це витвір мистецтва, виготовлений з великою увагою до деталей. Вони відзначаються надзвичайною гостротою, елегантним дизайном та високою якістю виконання.
Компанія Seki Kanetsugu об'єднує семисотлітню історію виготовлення самурайських мечів з високими технологіями металообробки. Перші згадки про мечі, створені ковалем Канецугу, датуються 1345-1349 роками. Завдяки багаторічному досвіду і постійному вдосконаленню виробів, компанія пропонує різноманітні ножі, задовольняючи потреби різних користувачів. Компанія виробляє як бюджетні домашні моделі, так і професійні серії, призначені для постійного використання в громадському харчуванні. Ножі Kanetsugu славляться своєю безпрецедентною гостротою, простотою догляду і доступною ціною. Завдяки успадкованій від катани опуклості спусків і сучасному кріогенному гартуванню, вони завоювали велику кількість прихильників як в Японії, так і по всьому світу. *Категорично заборонено використання в посудомийній машині, щоб уникнути корозії та псування дерев'яної руківʼя.
Насолоджуйтеся неймовірною точністю та легкістю використання з кухарським ножем Kanetsugu.
та отримайте знижку -30% на професійне сервісне заточування після покупки!
Самовивіз Київ, вул. Булаховського 5Б - безкоштовно.
Новою поштою по Україні за тарифами перевізника.
Кур'єром до дверей по Києву за тарифами Нової Пошти
Знижка на фірмову заточку -30%
Тип ножа | Ніж усуба |
---|---|
Матеріал клинка | AUS8 (Aichi Steel Co.) в обкладках з SUS410 |
Серія товару | Miyabi Isshin |
Твердість сталі, HRC | 57 |
Довжина клинка, мм | 165 |
Довжина загальна, мм | 330 |
Товщина клинка, мм | 150 |
Висота клинка | 34 |
Маса, г | 95 г |
Наявність западин на лезі | Ні |
Кількість ножів | 1 |
Тип ріжучої кромки | Звичайна |
Матеріал накладки/рукоятки | Палісандр (Natural Rose wood) |
Тип заточки | Двостороння |
Країна виробник | Японія |
Кількість шарів | 3 |
Ми дбаємо про вашу конфіденційність
Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.