2 630 грн
|
|
2 630 грн
|
платежі
по 877 грн
Комісія відсутня. Номер телефону покупця має збігатися з фінансовим номером клієнта monobank
Кухонний ніж Nakiri Kanetsugu Miyabi Isshin від компанії Seki Kanetsugu Knife Co. – це один з найавтентичніших ножів японської кухні, призначений для нарізки фощів, проте може бути використаний практично для будь-яких кухарських операцій. Прямокутне лезо цього ножа дозволяє використовувати його як імпровізовану лопатку для переміщення нарізаних овочів. Широка голомінь Nakiri Kanetsugu Miyabi Isshin 165мм дозволяє легко регулювати товщину продуктів, що нарізаються, безпечно упираючись у клинок кісточками пальців, нарізати продукти з великим комфортом і виключає контакт руки на рукоятки ножа з поверхнею столу. Nakiri Kanetsugu Miyabi Isshin 165мм відноситься до різновиду Nakiri Kansai (Кансай - це метрополія з центрами в Осаці та Кіото) і має пряму ріжучу кромку. Існують також різновиди Nakiri Kanto з більш заокругленою ріжучою кромкою, які часто називають Tokyo style. У даному виконанні ножа Nakiri Kanetsugu Miyabi Isshin використано європейський стиль виготовлення рукояті. Традиційно японці не приділяють багато уваги оптимізації форми рукоятки та її обробці. Але в даному випадку, дерев'яна ручка з палісандра зроблена дуже добре. Форма рукоятки добре оптимізована під будь-який хват, дуже добре лягати у долоню. Баланс ножа Nakiri Kanetsugu Miyabi Isshin зміщений на меч, що полегшує роботу з довгим лезом при нарізанні. Ніж ергономічний і продуманий до дрібниць.
Компанія Seki Kanetsugu об'єднує семисотлітню історію виготовлення самурайських мечів з високими технологіями металообробки. Перші згадки про мечі, створені ковалем Канецугу, датуються 1345-1349 роками. Завдяки багаторічному досвіду і постійному вдосконаленню виробів, компанія пропонує різноманітні ножі, задовольняючи потреби різних користувачів. Компанія виробляє як бюджетні домашні моделі, так і професійні серії, призначені для постійного використання в громадському харчуванні. Ножі Kanetsugu славляться своєю безпрецедентною гостротою, простотою догляду і доступною ціною. Завдяки успадкованій від катани опуклості спусків і сучасному кріогенному гартуванню, вони завоювали велику кількість прихильників як в Японії, так і по всьому світу. *Категорично заборонено використання в посудомийній машині, щоб уникнути корозії та псування дерев'яної руківʼя.
Насолоджуйтеся неймовірною точністю та легкістю використання з кухарським ножем Kanetsugu.
та отримайте знижку -30% на професійне сервісне заточування після покупки!
Самовивіз Київ, п. М. Бажана 1Е ТЦ Аппетіт - безкоштовно.
Самовивіз Київ, вул. Булаховського 5Б - безкоштовно.
Новою поштою по Україні за тарифами перевізника.
Кур'єром до дверей по Києву за тарифами Нової Пошти
Гарантія від виробника 12 місяців.
Знижка на фірмову заточку -30%
Тип ножа | Ніж усуба |
---|---|
Матеріал клинка | AUS8 (Aichi Steel Co.) в обкладках з SUS410 |
Твердість сталі, HRC | 57 |
Довжина клинка, мм | 165 |
Довжина загальна, мм | 330 |
Товщина клинка, мм | 150 |
Маса, г | 95 г |
Кількість ножів | 1 |
Серія товару | Miyabi Isshin |
Тип ріжучої кромки | Звичайна |
Матеріал накладки/рукоятки | Палісандр (Natural Rose wood) |
Тип заточки | Двостороння |
Країна виробник | Японія |
Наявність западин на лезі | Ні |
Кількість шарів | 3 |
Висота клинка | 34 |
Ми дбаємо про вашу конфіденційність
Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.