Бажання
Додайте товари до списку бажань
Покупцям ножів знижка -30% на послуги сервісу з заточування!
0
Мій кошик

Ножі для шинкування, Накірі

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Оригінальність японської кухні та відточена майстерність її кухарів призвели до створення унікальних рецептів і цілих систем обробки продуктів за допомогою традиційних інструментів. Серед таких варто відзначити Накірі - ніж для зелені та овочів, який застосовують для нарізання і шинкування м'яких і рослинних продуктів.

Особливості японських ножів Накірі

Ніж Накірі (Nakiri) являє собою японську версію кухонного сокирки. Завдяки такому рішенню він досить збалансований і зручний для шинкування і рубання дрібних овочів, не спричиняючи потреби в додатковому русі руками для прокатування леза вздовж обробної дошки.

Візуально він нагадує ніж Усуба, проте його клинок має зменшені габарити для зручності, а також меншу вагу - кількасот грам залежно від обраного матеріалу виробництва. Це дає йому змогу бути комфортнішим і компактнішим, функціональнішим у застосуванні.

Ніж для нарізки та шинкування продуктів Накірі має такі ключові особливості:

  • Клинок Накірі має прямокутне лезо, ширина якого може становити до шести сантиметрів, а довжина - до 18,5 см і більше.

  • Відмітна риса - гострий кінчик, який може бути ситуативно як піднятий догори, так і опущений на одну лінію з ріжучим полотном.

  • Ріжуча кромка леза має максимальний рівень гостроти, а також вирізняється вищою щільністю, твердістю і стійкістю - від 57 одиниць за шкалою Роквелла.

  • Фінішна заточка має мінімальний кут нахилу, створюється на водних каменях з підвищеним рівнем зернистості.

Завдяки цьому японський Накірі для шинкування і нарізки неможливо сплутати з іншими ріжучими інструментами в азіатській, і тим більше в європейській кухні. Унікальна форма леза, що підходить для подрібнення овочів і шинкування зелені, дає змогу Накірі набути характерних особливостей, які відрізняють його від ножа для філе або кухарського.

Для чого потрібен ніж Накірі

Японським ножам для шинкування і нарізки знайшлося місце не тільки на професійній кухні, в ресторанах та інших закладах харчування в Азії, а й в Україні та інших країнах Європи теж. Кухарі прагнуть купити його для більш легкої обробки м'яких, в міру твердих продуктів, серед яких домінують різні види овочів, а ще - фруктів.

Ножем Накірі можна:

  • Швидко нарізати тверді та м'які овочі;
  • Шинкувати зелень;
  • Обробляти гриби;
  • Подрібнювати фрукти з помірно твердою шкіркою;
  • Тонко нарізати на слайси і не тільки.

Окремо зазначимо, що ножем Накірі не рекомендується нарізати і шаткувати інші види продуктів, наприклад, м'ясо і рибне філе, а також заморожені напівфабрикати. Незважаючи на форму сокирки, ніж не підходить для рубки пташиних кісток і оброблення м'яса на окремі фрагменти. 

Купити ніж Накірі в Києві з доставкою

Якщо ви шукаєте, де купити ріжучі пристосування та аксесуари за доступною ціною - зазирніть у наш інтернет-магазин OsakaHamono.

У нас ви зможете відшукати японський ніж для шинкування та нарізання овочів для комфортної роботи на кухні від провідних брендів, а також ознайомитися з продукцією нашого виробництва, створеною згідно з азіатськими традиціями.

Здійснити у нас покупку легко і комфортно, адже ми пропонуємо не тільки широкий асортимент, а й об'ємний каталог з продуманими фільтрами для швидкого пошуку за ціною, матеріалом, брендом і не тільки.

Наші клієнти можуть як відвідати наш салон у місті Київ, так і отримати посилку на пошті. А ми оплатимо її доставку в разі, якщо сума вашого замовлення перевищує 2000 грн!

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.